OPERA PRIMA

A.K.A. Nadia

Director Tova Ascher
País Israel, Anglaterra // Year 2015 // Duration 115'
Cast Neta Spiegelman, Oded Leopold, Ali Suliman

Als seus 17 anys, la Nadia s’enamora d’un jove activista palestí, en Nimer. No sembla conscient del que aquest romanç secret pot implicar a la seva vida. Al principi l’activitat d’en Nimer és menor, però en incrementar la implicació, es casen d’amagat i fugen lluny d’Israel. La Nadia haurà de prendre decisions que aniran més enllà del que espera, i que tindran conseqüències imprevisibles en el seu futur.

Tova Ascher s’enfronta a la realitat present en incomptables històries, però des d’un nou punt de vista: les víctimes innocents que paguen un preu terrible, no només pels actes dels demés, sinó pels propis. Un melodrama modern que tracta un tema delicat sense caure en sensibleries i planteja múltiples preguntes a l’espectador: pot una persona reinventar-se oblidant completament el seu passat? Podem lidiar amb les seves conseqüències?

Amb una impactant performance de Neta Spiegelman que sosté tot el relat, AKA Nadia ens agafa del braç i ens porta per dècades de vida oculta, moments llegits entre línies i episodis a peu de pàgina de la història.

Estrena a Espanya

  • divendres 2 // 22HANTIGA AUDIÈNCIA